Totalrenovering Stockholm
Vi har lång erfarenhet av renoveringsjobb
08 - 646 02 16

Prisvärt

Fasta priser

Alltid i tid

Stockholm med omnejd

Totalrenovering stockholm

Har du ett hus som behöver totalrenovering i Stockholm? Ibland är det lika bra att ta ett rejält grepp och göra om allt.

När barnen väl är utflugna och du får tid att se över huset kan det vara dags för totalrenovering. Om ni har klarat er i 20 år eller mer utan vattenläckor eller andra allvarliga problem är det troligt att hela huset börjar kännas ganska slitet.

Eller kanske du har köpt ett gammalt slitet hus bara för att tomten var den du ville åt eller att du gillar själva stommen på huset. Du kan en totalrenovering komma att behövas. 

Skicka

Vi fixar totalrenoveringen

Vi hjälper dig med totalrenovering i Stockholm och ser till att du får nya fräscha kök, badrum och toaletter. Vi ordnar också med nya ytskikt i hela huset och byter, renoverar eller slipar om golven efter behov.

Tommys Mark & Trädgårdsservice har lång erfarenhet av bygg- och renoveringsarbeten och vi kan hjälpa dig genom hela totalrenoveringen. Behövs yttre underhåll av fasader, fönster, dörrar och tak tar vi hand om det också.

Hus

Totalrenovering av småhus kan involvera både in- och utsidan, beroende på husets tillstånd. Oftast är det bra att se över tak och väggar innan du börjar med omfattande underhåll invändigt, annars finns risk att vatten tränger in från utsidan och förstör din nya inredning.

Lägenhet

Totalrenovering av lägenhet bör samordnas med yttre underhåll och större underhållsåtgärder, som stambyte. Ofta passar det bra att totalrenovera i samband med eller strax efter fasadrenoveringar, fönsterbyte och stamrenovering, eftersom du då kan räkna med att huset är i gott skick och att du kan slippa större renoveringsarbeten under lång tid framöver.

Badrum

Den tekniska livslängden för badrum brukar beräknas till tio år, men ett välbyggt badrum i bra material kan klara sig mycket längre än så.

Vid totalrenovering av badrum har du chansen att planera om helt och flytta avlopp och vatten som du vill, eftersom såväl tak som golv och väggar ändå påverkas.

Totalrenovera dig till ett grönare hus

Har du ett äldre hus är det förmodligen byggt utan större hänsyn till energiförbrukning. En totalrenovering är ett perfekt tillfälle att göra något åt det.

Vanliga frågor om totalrenovering

Vad kostar totalrenovering?

Priset för totalrenovering varierar beroende på hur omfattande arbetet är, men också med vilken standard du önskar dig på din nya inredning.

Behöver man bygglov till totalrenovering?

Vissa typer av renoveringsåtgärder kan kräva bygglov eller bygganmälan, men så länge du inte drar om avlopp eller ändrar husets planlösning behöver du normalt inte be o lov.

Hur lång tid tar badrumsrenovering?

Förutsatt att inga dolda problem, till exempel fuktskador upptäcks kan en normal badrumsrenovering göras på en vecka eller två.

Så går det till

Offert

Vi besöker dig när du har tid och går tillsammans igenom vad du vill ska göras. Vi berättar hur vi kan göra jobbet och ställer rätt frågor så att vi säkert förstår vad du tänkt dig.

Arbetet utförs

Vi sköter hela arbetet från början till slut. Vi köper in allt som behövs och tar dit nödvändiga maskiner och verktyg i tid. Därefter kommer vår personal och arbetar tills jobbet är helt klart.

Kontrollbesiktning

Vi avslutar alltid alla uppdrag med en gemensam kontrollbesiktning för att förklara vad vi gjort och hur och för att kontrollera att arbetet blivit som du tänkt dig.

Ett nytt hus på din gamla stomme

Ett välbyggt hus kan stå i hundratals år. Med rätt underhåll skyddas husets stomme från tidens tand och står tryggt kvar, men det är viktigt att inte låta förfallet gå för långt eftersom det ökar risken för problem med fukt, som kan drabba husets bärande konstruktion.

En totalrenovering är ett bra sätt att återställa ett gammalt hus där förfallet är på väg att gå för långt. Det blir som om du får ett helt nytt hus, byggt på den gamla stommen, utan att ett spår av förfall finns kvar när det är klart.

Boka totalrenovering

Vi åker ut till dig

och tittar på jobbet
Kontakta oss

Lång erfarenet

Vi har lång erfarenhet och stor kunskap och kan lösa det mesta snabbt och lätt.

Allt i ett

Hos oss hittar du en komplett leverantör med allt i ett inom anläggning, trädgårdsskötsel och snickeri.

Noggranna

När du väljer Tommys Mark & Trädgårdsservice kan du räkna med ett väl utfört arbete och ett slutresultat som stämmer med dina förväntningar.

Passar tider, försäkrade och med lång erfarenhet av totalrenovering i Stockholm

Anlita oss för din totalrenovering så får du en hel rad fördelar på köpet:

  • Håller tider – Vi har jobbat i över 25 år med renovering. Det har vi kunnat göra tack vare nöjda kunder, som fått sina projekt levererade i tid och till angivet pris.
  • Försäkrade – Vi har certifieringar och försäkringar som täcker olyckor som kan drabba dig på grund av vårt arbete, nu och om några år.
  • Lång erfarenhet – Vi vet hur vi ska jobba effektivt och på ett sätt som ger bra resultat som håller länge.

Skicka