Anlägga gräsmatta Stockholm
Med lång erfarenhet kan vi anlägga din gräsmatta.
08 - 646 02 16

Prisvärt

Fasta priser

Alltid i tid

Stockholm med omnejd

Anlägga gräsmatta Stockholm

Av oss kan du få hjälp med att anlägga gräsmatta i Stockholm. Att anlägga en gräsmatta är ett typiskt exempel på ett jobb där resultatet är väldigt beroende av förarbetet, men där det inte märks förrän i efterhand hur bra det gjordes.

Vill du ha snabb hjälp med att anlägga en tjock och frodig gräsmatta som håller sig i gott skick under många år?

Hör gärna av dig till oss på Tommys Mark & Trädgårdsservice! Vi har lång erfarenhet av alla typer av trädgårdsarbeten och hjälper dig hela vägen, från rätt underarbete till frodig gräsmatta.

Vill du sedan ha hjälp med klippning och annan skötsel ordnar vi det också.

  Trädgårdsplanering

  Att anlägga gräsmatta är ofta första steget i att skapa en villaträdgård men det går att spara både tid och pengar på att ägna en stund åt trädgårdsplanering.

  Kanske vill du inte ha gräsmatta i hela trädgården? Genom att tänka efter före kan du göra rätt underlag från början. Hör av dig till oss för råd och hjälp.

  trädgård2 jpeg

  Dränering

  Det finns gott om gräsmattor som aldrig blir tillräckligt torra och som med tiden tas över mer och mer av mossa och andra oönskade växter. Det är dock inget olösligt problem, även om det krävs lite arbete.

  Genom dränering kan även den fuktigaste mark bli lagom torr och perfekt för en gräsmatta som består just av gräs och ingenting annat.

  markarbete

  gräsmatta

  Att anlägga gräsmatta kräver bra jord och rätt markförhållanden så att du får lagom fukt. Ofta behöver marken också jämnas av, så att du får en plan yta, något som underlättar betydligt vid nästan alla aktiviteter.

  När du anlitar oss för att anlägga gräsmatta börjar vi från grunden. Det kan innebära att marken bara behöver jämnas av, men i vissa fall föreslår vi dränering och eventuellt bearbetning av jorden innan gräset kommer på plats.

  .

  Så går det till

  Offert

  Vi besöker dig när du har tid och går tillsammans igenom vad du vill ska göras. Vi berättar hur vi kan göra jobbet och ställer rätt frågor så att vi säkert förstår vad du tänkt dig.

  Arbetet utförs

  Vi sköter hela arbetet från början till slut. Vi köper in allt som behövs och tar dit nödvändiga maskiner och verktyg i tid. Därefter kommer vår personal och arbetar tills jobbet är helt klart.

  Kontrollbesiktning

  Vi avslutar alltid alla uppdrag med en gemensam kontrollbesiktning för att förklara vad vi gjort och hur och för att kontrollera att arbetet blivit som du tänkt dig.

  Vanliga frågor om att anlägga gräsmatta

  Pris för att anlägg gräsmatta?

  Vad som krävs för att anlägga en gräsmatta varierar med markförhållandena och därför varierar priserna. Låt oss ta en titt på tomten först, så kan vi ge dig en offert.

  När ska man anlägga gräsmatta?

  Bästa tiden för att anlägga gräsmatta är under tidig höst eller på våren, när det är plusgrader och kommer lite nederbörd.

  Att anlägga gräsmatta under sommaren är krångligare och kräver mer bevattning.

  Hur gör man med jordkvalitén?

  Alla växter kräver rätt jordkvalitet för att växa och frodas. Det gäller även gräs.

  Har du olämplig jordkvalitet har vi flera åtgärder vi kan ta till. Det kan handla om att blanda upp jorden med annat material, att tillsätta gödsel, eller i vissa fall byta ut det översta jordlagret. Oavsett vilket går jordkvalitén att åtgärda.

   

  Lång erfarenet

  Vi har lång erfarenhet och stor kunskap och kan lösa det mesta snabbt och lätt.

  Allt i ett

  Hos oss hittar du en komplett leverantör med allt i ett inom anläggning, trädgårdsskötsel och snickeri.

  Noggranna

  När du väljer Tommys Mark & Trädgårdsservice kan du räkna med ett väl utfört arbete och ett slutresultat som stämmer med dina förväntningar.

  Passar tider, försäkrade och med lång erfarenhet av att anlägga gräsmatta

  Vi tycker att det är viktigt att hålla avtal och att aldrig släppa ett jobb innan det är klart till kundens belåtenhet. Därför är det en självklarhet för oss att alltid påbörja ett arbete på avtalad tid och dag, men också att göra klart som utlovat.

  När du väljer oss för att anlägga gräsmatta får du tillgång till 25 års erfarenhet och kunskap. Vi är noggranna i vårt arbete och har som mål att alltid göra rätt från början. Vi är alltid fullt försäkrade när vi arbetar hos dig, så att du kan känna dig trygg och säker.