Trädgårdsskötsel Stockholm
Med lång erfarenhet utför vi professionell trädgårdsskötsel
08 - 646 02 16

Prisvärt

Fasta priser

Alltid i tid

Stockholm med omnejd

Trädgårdsskötsel Stockholm

Vi kan hjälpa dig med trädgårdsskötsel i Stockholm. Att sköta en trädgård kräver tid och kunskap. En trädgård som inte sköts blir med tiden vildvuxen och tappar sin skönhet. Det kan också vara svårt att komma ikapp i efterhand, när träd och buskar vuxit till sig.

Alla som behöver hjälp med trädgårdsskötsel är välkomna att vända sig till oss, vare sig du gör det som privatperson eller om du representerar en BRF eller ett fastighetsbolag.

Vi ordnar med vardaglig trädgårdsskötsel, som att klippa gräs, ansa träd och buskar, och rensa ogräs, men du kan också anlita oss för specialuppdrag som trädfällning, storstädning, eller att ta hand om fallfrukt, som lätt blir liggande.

  Hjälp med träd och buskar, innan det är för sent

  När häcken håller på att växa sig lite för stor och buskarna börjar ta över tomten är det viktigt att sätta in åtgärder. Samtidigt kan det vara svårt att få tid med allt annat som ska göras.

  Låt Tommys Mark & Trädgårdsservice hjälpa dig. Du behöver bara höra av dig så kommer vi ut till dig och återställer din trädgårds forna glans. Att slippa vara stressad över en trädgård du inte hinner sköta kommer att vara värt varenda krona.

  häck jpg
  trädgård jpeg

  Anläggning

  De flesta kan fantisera om sin drömträdgård, men det är en annan sak att gå från fantasi till verklighet. Att anlägga en trädgård kräver planering och erfarenhet. Det är viktigt att veta vilka växter som passar var och att kombinera rätt.

  Med en lämplig kombination av växter kan vi hjälpa dig få en trädgård som håller sig grön hela sommaren och som kräver lite trädgårdsskötsel.

  Plantering

  Häckar, större blomsterplanteringar och fruktträd är typiska sysslor inom trädgårdsskötsel som kräver tid, noggrannhet och vana för att bli bra. Blir det slarvigt eller felaktigt utfört kan det ta flera år innan problemen blir riktigt tydliga, och då kan de vara svåra att åtgärda.

  När du inte har tid eller möjlighet att sköta planering på egen hand är det enkelt att få hjälp av oss. Vi ordnar häckar i snörräta rader, vacker blomsterprakt och perfekt grogrund för träd och buskar.

  trädgård2 jpeg

  Rensning

  Att rensa ogräs är en rofylld syssla, tycker vissa, och visst kan det vara rofyllt en stund, men till slut blir det ett slitsamt arbete som du bara skjuter upp.

  Är ni en BRF eller fastighetsbolag har ni och era vaktmästare förmodligen fullt upp med annat, vilket gör att planteringar och gräsmattor tenderar att växa.

  Ett bättre alternativ är att ta in professionell hjälp. Vi kan rycka in både vid enstaka tillfällen, regelbundet enligt schema, för att ta hand om hela eller delar av er trädgårdsskötsel.

  Klippning

  Har du en häck? Fruktträd? Buskar? Rosor? När klippte du dem senast? Vi kan hjälpa dig!

  Det är ett faktum att de flesta häckar, träd och buskar inte klipps så ofta som de borde och resultatet är – som vi alla vet – att de breder ut sig och blir alltmer storvuxna. Till slut är det bara att kapitulera eller att klippa ned dem rejält och börja om från början.

  Det måste inte vara så. Med regelbunden klippning kan du behålla häcken i sin ursprungliga storlek och slipper se den förvandlas till en skog.

  stubbe jpg

  Trädfällning

  Det är bara att såga! Problemet med trädfällning är förstås att när du sågat klart faller trädet ned. Här är det inte helt lätt att få det att falla rätt och att beräkna längden på trädet. Faller det åt fel håll kanske det faller över grannens bil, eller något liknande.

  När du anlitar oss för trädfällning får du hjälp av folk som fällt träd förr. Du slipper problem med stammar som är för långa eller faller åt fel håll. Du slipper också problem med träd som måste sågas upp och fraktas bort. Du blir av med trädet och slipper en massa problem, helt enkelt.

  Stubben? Den tar vi också bort åt dig.

  slyröjning jpg

  Slyröjning

  När ogräset fått växa vilt i några år är det inte gräs längre. Då är det dags för slyröjning och alla som röjt sly för hand vet att man tröttnar fort.

  Med en röjsåg tar vi bort oönskad sly och annan växtlighet på nolltid. Allt tas om hand och transporteras bort av oss. Sedan är det upp till dig vad du vill göra med marken.

  Lång erfarenet

  Vi har lång erfarenhet och stor kunskap och kan lösa det mesta snabbt och lätt.

  Allt i ett

  Hos oss hittar du en komplett leverantör med allt i ett inom anläggning, trädgårdsskötsel och snickeri.

  Noggranna

  När du väljer Tommys Mark & Trädgårdsservice kan du räkna med ett väl utfört arbete och ett slutresultat som stämmer med dina förväntningar.

  Vanliga frågor om trädgårdsskötsel

  Hjälper ni BRF:er?

  Vi hjälper alla kunder med trädgårdsskötsel. Såväl BRF:er och fastighetsbolag som privatpersoner är välkomna att höra av sig. Inget trädgårdsjobb är för stort eller för litet för oss.

  Vad kostar trädgårdsskötsel?

  Pris på trädgårdsskötsel varierar beroende på vad som ska göras och hur stort jobbet är. I första hand är det tidsåtgången som styr, men priset kan också variera beroende på vad som ska göras och vilken utrustning som behövs.

  Har ni abonnemang?

  Ja! Kontakta oss om du vill abonnera på trädgårdsskötsel. Vi ger dig ett abonnemang anpassat efter din trädgårds behov, med åtgärder anpassade efter växtlighet och årstid.

  Så går det till

  Offert

  Vi besöker dig när du har tid och går tillsammans igenom vad du vill ska göras. Vi berättar hur vi kan göra jobbet och ställer rätt frågor så att vi säkert förstår vad du tänkt dig.

  Arbetet utförs

  Vi sköter hela arbetet från början till slut. Vi köper in allt som behövs och tar dit nödvändiga maskiner och verktyg i tid. Därefter kommer vår personal och arbetar tills jobbet är helt klart.

  Kontrollbesiktning

  Vi avslutar alltid alla uppdrag med en gemensam kontrollbesiktning för att förklara vad vi gjort och hur och för att kontrollera att arbetet blivit som du tänkt dig.

  Vinterförvaring av växter

  Vissa ömtåliga växter behöver vinterförvaras inomhus. Det har du förmodligen redan koll på, men även övriga trädgården kan tjäna på att förberedas inför vintern.

  Vanliga åtgärder är att lägga täckbark i rabatterna för att skydda mot kyla och att klippa och kratta ur gräsmattan så den inte blir lerig. Det kan också vara bra att skydda känsliga träd och buskar mot snö och is.

  Hör gärna av dig om du vill ha hjälp att vintersäkra trädgården, så hjälper vi dig med rätt åtgärder.

  Vinterförvaring av växter

  Vi kommer till dig

  och tittar på jobbet
  Kontakta oss

  Passar tider, försäkrade och med lång erfarenhet av trädgårdsskötsel

  Du ska inte behöva oroa dig över att gräsklipparen dyker upp när barnen ska spela fotboll eller att vakna till ljudet av motorsågar vid fel tid på dygnet.

  När vi har bestämt en tid med dig ser vi till att hålla den som avtalat och skulle någonting hända som påverkar schemat hör vi alltid av oss så att vi tillsammans kan bestämma hur problemet kan lösas.

  Vi har arbetat i över 25 år med markarbeten och trädgårdsskötsel, så du kan känna dig trygg med att vi vet vad vi gör och att vi hanterar din trädgård med den omsorg och varsamhet som den förtjänar.

  Vi har heltäckande försäkringar som gäller både vår personal och dina växter. Om olyckan är framme finns därför alltid ett heltäckande skydd.