Snöröjning Stockholm
Med lång erfarenhet utför vi professionella snöröjningsjobb
08 - 646 02 16

Prisvärt

Fasta priser

Alltid i tid

Stockholm med omnejd

Snöröjning stockholm

Snöröjning i Stockholm är ofta besvärligt. Det kan vara svårt att komma åt och ofta blir det ont om plats för snön. Det blir ofta nödvändigt med snöröjning på tak, som är extra riskabelt och kräver skyddsutrustning.

Vi hjälper företag, brf:er, kommuner och privatpersoner. Hör av dig till oss på Tommys Mark och Trädgårdsservice om du behöver hjälp med snöröjning. Vi hjälper alla typer av kunder, oavsett om du är privatperson, eller om du representerar ett företag, en bostadsrättsförening eller kommunen.

  Snöröjning

  Varje fastighetsägare är ansvarig för snöröjning på den egna marken, men även på anslutande trottoarer. Dessutom måste sluttande tak hållas fria från snö och is, om det finns risk att den rasar ned över människor.

  Om någon skadas på grund av dålig snöröjning kan fastighetsägaren bli skadeståndsskyldig. 

  Grusning

  Vi använder i huvudsak Huddingesand vid grusning och sandning av gång och vägstråk.  Huddingesand är effektivt och hållbar halkbekämpning. 

   

  Lång erfarenet

  Vi har lång erfarenhet och stor kunskap och kan lösa det mesta snabbt och lätt.

  Allt i ett

  Hos oss hittar du en komplett leverantör med allt i ett inom anläggning, trädgårdsskötsel och snickeri.

  Noggranna

  När du väljer Tommys Mark & Trädgårdsservice kan du räkna med ett väl utfört arbete och ett slutresultat som stämmer med dina förväntningar.

  Vanliga frågor om snöröjning

  Vad kostar snöröjning?

  Normalt kan du få ett fastpris på snöröjning, som beror på ytan. Vi kan också erbjuda abonnemang.

  Måste jag röja snö?

  Ja, du är ansvarig för snöröjning på din egen fastighet och i allmänhet på anslutande trottoar.

  Får jag använda salt?

  Många kommuner har förbud mot salt, men du kan oftast blanda salt i sand, för att hindra att den fryser ihop i klumpar.

  Så går det till

  Offert

  Vi besöker dig när du har tid och går tillsammans igenom vad du vill ska göras. Vi berättar hur vi kan göra jobbet och ställer rätt frågor så att vi säkert förstår vad du tänkt dig.

  Arbetet utförs

  Vi sköter hela arbetet från början till slut. Vi köper in allt som behövs och tar dit nödvändiga maskiner och verktyg i tid. Därefter kommer vår personal och arbetar tills jobbet är helt klart.

  Kontrollbesiktning

  Vi avslutar alltid alla uppdrag med en gemensam kontrollbesiktning för att förklara vad vi gjort och hur och för att kontrollera att arbetet blivit som du tänkt dig.

  Passar tider, försäkrade och med lång erfarenhet av snöröjning

  När snön vräker ned går det inte att vänta. Vi håller alltid avtalade tider när det gäller snöröjning, så att du slipper besvärliga överraskningar. Med vår långa erfarenhet av snöröjning i Stockholm kan vi arbeta på effektivaste sätt och hålla dina gångstråk och körvägar i farbart skick, oavsett väder.

  Vi är fullt försäkrade mot oförutsedda händelser. När du anlitar oss kan du känna dig helt trygg med att slippa dyra efterräkningar på grund av bristfällig snöröjning.