Snöröjning Stockholm
Med lång erfarenhet utför vi professionella snöröjningsjobb
08 - 646 02 16

Prisvärt

Fasta priser

Alltid i tid

Stockholm med omnejd

Snöröjning stockholm

Snöröjning i Stockholm är ofta besvärligt. Det kan vara svårt att komma åt och ofta blir det ont om plats för snön. Det blir ofta nödvändigt med snöröjning på tak, som är extra riskabelt och kräver skyddsutrustning.

Vi hjälper företag, brf:er, kommuner och privatpersoner. Hör av dig till oss på Tommys Mark och Trädgårdsservice om du behöver hjälp med snöröjning. Vi hjälper alla typer av kunder, oavsett om du är privatperson, eller om du representerar ett företag, en bostadsrättsförening eller kommunen.

Skicka

Snöröjning

Varje fastighetsägare är ansvarig för snöröjning på den egna marken, men även på anslutande trottoarer. Dessutom måste sluttande tak hållas fria från snö och is, om det finns risk att den rasar ned över människor.

Om någon skadas på grund av dålig snöröjning kan fastighetsägaren bli skadeståndsskyldig. 

Grusning

Grusning med stenflis är effektiv och miljövänlig halkbekämpning. Stenflis, till skillnad från salt och sand, ligger kvar på marken och fungerar även om det snöar igen, eller om det blir töväder och marken därefter fryser.

 

Vanliga frågor om snöröjning

Vad kostar snöröjning?

Normalt kan du få ett fastpris på snöröjning, som beror på ytan. Vi kan också erbjuda abonnemang.

Måste jag röja snö?

Ja, du är ansvarig för snöröjning på din egen fastighet och i allmänhet på anslutande trottoar.

Får jag använda salt?

Många kommuner har förbud mot salt, men du kan oftast blanda salt i stenflis, för att hindra att den fryser ihop i klumpar.

Så går det till

Offert

Vi besöker dig när du har tid och går tillsammans igenom vad du vill ska göras. Vi berättar hur vi kan göra jobbet och ställer rätt frågor så att vi säkert förstår vad du tänkt dig.

Arbetet utförs

Vi sköter hela arbetet från början till slut. Vi köper in allt som behövs och tar dit nödvändiga maskiner och verktyg i tid. Därefter kommer vår personal och arbetar tills jobbet är helt klart.

Kontrollbesiktning

Vi avslutar alltid alla uppdrag med en gemensam kontrollbesiktning för att förklara vad vi gjort och hur och för att kontrollera att arbetet blivit som du tänkt dig.

Lång erfarenet

Vi har lång erfarenhet och stor kunskap och kan lösa det mesta snabbt och lätt.

Allt i ett

Hos oss hittar du en komplett leverantör med allt i ett inom anläggning, trädgårdsskötsel och snickeri.

Noggranna

När du väljer Tommys Mark & Trädgårdsservice kan du räkna med ett väl utfört arbete och ett slutresultat som stämmer med dina förväntningar.

Passar tider, försäkrade och med lång erfarenhet av snöröjning

När snön vräker ned går det inte att vänta. Vi håller alltid avtalade tider när det gäller snöröjning, så att du slipper besvärliga överraskningar. Med vår långa erfarenhet av snöröjning i Stockholm kan vi arbeta på effektivaste sätt och hålla dina gångstråk och körvägar i farbart skick, oavsett väder.

Vi är fullt försäkrade mot oförutsedda händelser. När du anlitar oss kan du känna dig helt trygg med att slippa dyra efterräkningar på grund av bristfällig snöröjning.

Skicka