Bygga altan Stockholm
Med lång erfarenhet utför vi professionella altanjobb
08 - 646 02 16

Prisvärt

Fasta priser

Alltid i tid

Stockholm med omnejd

Bygga altan stockholm

Att bygga altan i Stockholm är ett mindre projekt som kan höja trivseln hemma och ge dig mer yta. Bygg altan utanför vardagsrummet och umgås både ute och inne, eller bygg den utanför köket och få en trevlig matplats med grillmöjlighet.

Är du händig och har stabil mark runt huset kan du bygga en altan på ett par dagar, men det är också ett projekt som lätt drar ut på tiden. Om du inte är säker på att du ror iland projektet kan det vara bra att ta in hjälp, så får du tid över att använda din altan.

När du behöver hjälp med att bygga altan i Stockholm kan du med förtroende vända dig till Tommys mark & trädgårdsservice. Vi har 25 års erfarenhet av mark- och byggnadsarbeten och kan ge dig en bra och stabil altan som håller i årtionden.

  En oas i trädgården

  Trädgård i all ära, men att ligga och sola, leka eller spela spel på gräsmattan har sina sidor och det är lätt hänt att naturen blir lite väl påträngande.

  Med en altan löser du problemet. Du får en upphöjd yta, fri från växtlighet, där ni kan umgås, samtidigt som ni fortfarande befinner er mitt i trädgården. Det bästa av två världar, helt enkelt.

  altan

  Altan med belysning

  Om du bygger altan eller redan har en kan det vara värt att fundera över belysning, som ger dig möjlighet att sitta utomhus även under dygnets mörka timmar, samtidigt som det förhöjer husets och trädgårdens utseende.

  På altaner med räcke är det enkelt att komplettera med belysning på stolpar, eller med downlights, som gör att du ser var du går utan att du behöver ta bort mysstämningen. Det går också att hänga belysning över altanen, om du vill ha ljus över bordet.

  Altan med pergola

  Att bygga altan kompletterad med pergola är en bra lösning om du vill ha tak som skydd mot sol och regn, utan att du behöver stänga in den under ett tak som lätt gör altanen mörk och tråkig.

  På en pergola kan du välja att hänga upp till exempel segelduk, vid behov, men bäst är kanske att odla klängväxter som med tiden gör din altan till ett grönt rum.

  altan räcke

  Altan med räcke

  Om du bygger altan som är högre än ett par decimeter bör du alltid komplettera med räcke, för att skydda dig själv och din familj från fallolyckor. Räcke kan byggas på många sätt. Om du tycker att räcket stör utsikten kan du välja ett i glas, så blir det nästan som om det inte fanns.

  Inglasning

  Inglasning förvandlar din altan till ett uterum. Beroende på dina önskemål kan du välja en fast inglasning eller öppningsbara glasfasader, som ger dig större flexibilitet

  Lång erfarenet

  Vi har lång erfarenhet och stor kunskap och kan lösa det mesta snabbt och lätt.

  Allt i ett

  Hos oss hittar du en komplett leverantör med allt i ett inom anläggning, trädgårdsskötsel och snickeri.

  Noggranna

  När du väljer Tommys Mark & Trädgårdsservice kan du räkna med ett väl utfört arbete och ett slutresultat som stämmer med dina förväntningar.

  Vanliga frågor om att bygga altan

  Vad kostar det att bygga en altan?

  Kostnaden för att bygga altan varierar med storleken och höjden. Det spelar också roll hur marken där altanen ska stå ser ut.

  Hur nära tomtgränsen får man bygga altan?

  Du får bygga altan 4,5 meter från tomtgränsen. Vill du bygga närmare än så krävs oftast grannens tillstånd. Kontrollera med din kommuns byggkontor exakt vad som gäller hos dig.

  Hur länge håller en altan?

  Altanens livslängd beror på hur den är byggd och vilka väderförhållanden som råder, men helt avgörande är hur väl den underhålls.

  Sköter du om din altan och åtgärdar eventuella problem i tid kan den hålla i årtionden.

  Så går det till

  Offert

  Vi besöker dig när du har tid och går tillsammans igenom vad du vill ska göras. Vi berättar hur vi kan göra jobbet och ställer rätt frågor så att vi säkert förstår vad du tänkt dig.

  Arbetet utförs

  Vi sköter hela arbetet från början till slut. Vi köper in allt som behövs och tar dit nödvändiga maskiner och verktyg i tid. Därefter kommer vår personal och arbetar tills jobbet är helt klart.

  Kontrollbesiktning

  Vi avslutar alltid alla uppdrag med en gemensam kontrollbesiktning för att förklara vad vi gjort och hur och för att kontrollera att arbetet blivit som du tänkt dig.

  Passar tider, försäkrade och med lång erfarenhet av att bygga altan

  När du vill kunna njuta av din altan och inte tjafsa med hantverkare ska du välja Tommys Mark & Trädgårsservice.

  Vår affärsidé är att alltid lämna en nöjd kund efter oss och vi gör det genom att alltid börja på avtalad tid och dag, avsluta arbetet i tid och alltid informera om det händer något under arbetets gång, som påverkar planerna.

  Vi har över 25 års erfarenhet av att bygga altan i Stockholm och kommer alltid till dig fullt försäkrade, med rätt personal och utrustning för att göra ett bra jobb.