Bygga pergola Stockholm
Vi har lång erfarenhet av att bygga pergola
08 - 646 02 16

Prisvärt

Fasta priser

Alltid i tid

Stockholm med omnejd

Bygga pergola stockholm

Om du vill ha ett grönt uterum och gillar klängväxter kan det vara en bra idé att bygga pergola. En pergola är ett bra sätt att få ett tak över din uteplats eller altan, genom att den ger dig flexibilitet. Du kan odla på den och skapa en grön oas, men du kan också täcka den med till exempel segelduk.

Om du vill ha hjälp med att bygga pergola i Stockholm kan du vända dig till oss på Tommys Mark & Trädgårdsservice. Vi har personal och maskiner för att hjälpa dig med hela kedjan, inklusive eventuella markarbeten, stensättning, m.m. Våra egna snickare hjälper dig sedan med att bygga en pergola enligt dina önskemål.

  pergola med segelduk

  Med en pergola har du möjlighet att välja skydd efter väder och vind. Du kan till exempel bygga en pergola med fästen för segelduk, som du kan använda både som vindskydd, solskydd och som skydd mot regn. Segelduk är flexibelt och hållbart och dessutom lätt att stuva undan vid fint väder.

  pergola med tak

  Du kan bygga pergola med tak på flera sätt. Det går att bygga med fast tak, men det finns också fällbara tak, som kan öppnas och stängas efter behov. Att sätta markis på pergolan är ett annat sätt att orda ett tak som lätt och snabbt kan rullas in eller ut, beroende på väder och vind.

  Lång erfarenet

  Vi har lång erfarenhet och stor kunskap och kan lösa det mesta snabbt och lätt.

  Allt i ett

  Hos oss hittar du en komplett leverantör med allt i ett inom anläggning, trädgårdsskötsel och snickeri.

  Noggranna

  När du väljer Tommys Mark & Trädgårdsservice kan du räkna med ett väl utfört arbete och ett slutresultat som stämmer med dina förväntningar.

  Vanliga frågor om att bygga pergola

  Vad kostar det att bygga pergola?

  Kostnaden för att bygga pergola varierar med höjden och storleken och förstås tillvalen i form av eventuella regn- och vindskydd. När du bygger pergola kan det behövas markarbeten för att den ska stå stadigt, vilket kan dra upp priset något.

  Behöver man bygglov till pergola?

  En pergola kräver normalt inget bygglov eftersom det är en gles konstruktion som går att se igenom. Det går bra att sätta spaljéer och ibland plank runt pergolan utan bygglov. Däremot krävs alltid bygglov för fast monterade tak.

  Hur får jag insynsskydd i min pergola?

  Bästa sättet att få insynsskydd, utan att behöva söka bygglov, är att odla snabbväxande klängväxter.

  Så går det till

  Offert

  Vi besöker dig när du har tid och går tillsammans igenom vad du vill ska göras. Vi berättar hur vi kan göra jobbet och ställer rätt frågor så att vi säkert förstår vad du tänkt dig.

  Arbetet utförs

  Vi sköter hela arbetet från början till slut. Vi köper in allt som behövs och tar dit nödvändiga maskiner och verktyg i tid. Därefter kommer vår personal och arbetar tills jobbet är helt klart.

  Kontrollbesiktning

  Vi avslutar alltid alla uppdrag med en gemensam kontrollbesiktning för att förklara vad vi gjort och hur och för att kontrollera att arbetet blivit som du tänkt dig.

  Passar tider, försäkrade och med lång erfarenhet av att bygga pergola

  När du anlitar Tommys Mark & Trädgårdsservice för att bygga pergola får du en pålitlig leverantör, med heltäckande försäkringar och lång erfarenhet.

  Vi har arbetat i över 25 år med att bygga pergola och göra andra bygg- och anläggningsarbeten. Anledningen till att vi kunnat hålla på så länge är att vi gjort våra kunder nöjda genom att hålla avtalade tider, bli klara i tid och lämna ett snyggt resultat efter oss.