Kontakta oss
om anläggningsarbeten, trädgårdsskötsel, snickeritjänster och annat som har med hus och tomt att göra
08 - 646 02 16

Prisvärt

Fasta priser

Alltid i tid

Stockholm med omnejd

Kontakta oss

Kontakta oss på telefon, epost eller via hemsidan när du behöver hjälp med markarbeten eller bygg och entreprenad. Vi har personal på plats varje dag, som ger dig snabb återkoppling och svar på alla frågor.

  pool

  Offert direkt på plats

  För många typer av jobb kan vi komma ut och ge dig en offert på plats, ofta redan samma dag. Vi är alltid noga med att ge dig en skriftlig genomgång av vad vi föreslår och vad det kommer att kosta.

  Innan vi sätter igång med ett arbete ser vi till att gå igenom både offerten och den tidplan vi tänkt oss, så att alla är överens.

  Alltid i tid

  Vi är företaget som alltid är angelägna om att vara i tid och det gäller även när du kontaktar oss. För vissa typer av jobb kan vi ge dig en offert på telefon redan samma dag, men ofta behöver vi besöka dig på plats, vid ett tillfälle när det passar dig.

  Boka tid med oss

  Vi åker ut till dig

  och tittar på jobbet
  Ring oss

  Så går det till

  Offert

  Vi besöker dig när du har tid och går tillsammans igenom vad du vill ska göras. Vi berättar hur vi kan göra jobbet och ställer rätt frågor så att vi säkert förstår vad du tänkt dig.

  Arbetet utförs

  Vi sköter hela arbetet från början till slut. Vi köper in allt som behövs och tar dit nödvändiga maskiner och verktyg i tid. Därefter kommer vår personal och arbetar tills jobbet är helt klart.

  Kontrollbesiktning

  Vi avslutar alltid alla uppdrag med en gemensam kontrollbesiktning för att förklara vad vi gjort och hur och för att kontrollera att arbetet blivit som du tänkt dig.