Mark och anläggning Stockholm
Med lång erfarenhet utför vi professionella mark- och anläggningsjobb
08 - 646 02 16

Prisvärt

Fasta priser

Alltid i tid

Stockholm med omnejd

Mark och anläggning stockholm

Vi hjälper dig med alla typer av mark- och anläggningsarbeten i Stockholm. Hos Tommys Mark & Trädgårdsservice hittar du ett fullserviceföretag. Vi kan hjälpa dig med det mesta som rör ditt hus och marken omkring det.

Bygg- eller anläggningsföretag? Vi är båda två på samma gång. Våra rötter finns inom mark- och anläggningsarbeten men genom åren har vi breddat oss och vi kan nu hjälpa dig även med byggtjänster.

När du anlitar oss för arbete med bygg och anläggning hjälper vi dig hela vägen från obearbetad mark till färdig byggnad med trädgård.

Bra markarbete är grunden

Om du vill få ett bra resultat som håller länge gäller det att börja med rätt beredning av marken. Det gäller oavsett om du bygger ett hus eller bara vill stensätta en del av trädgården.

Oavsett vad du tänker bygga så kan vi hjälpa dig med rätt grund, så att du slipper problem med fukt, vattenansamlingar och sättningar i framtiden.

grävjobb
stenläggning

Stensättning

En bra stensättning kan hålla sig snygg och i bra skick i årtionden. Resultatet hänger på underarbetet och förstås på stensättarens skicklighet.

Vi arbetar med stensättning i alla material, både betong och natursten. Vilket du väljer är en smaksak.

markarbete

Markarbete

Av oss kan du få hjälp med alla typer av markarbeten. Vi hjälper dig med bra förberedelser i form av grävning och annan markberedning som till exempel dränering. Med ett väl förberett underlag är det sedan enkelt att få ett bra slutresultat, oavsett om det är en gräsmatta eller en grund till ett garage du vill ha.

Alla markarbeten inom bygg och anläggning handlar om att få till ett stabilt och torrt underlag, som inte sätter sig eller leder till andra problem. Skillnaden mellen bra och dåligt arbete märks ofta efter flera år.

grävjobb

Grävjobb

Man kan säga att grävjobb är kärnan i vår verksamhet. Nästan alla arbeten inom bygg och anläggning börjar med grävning.

Vi har både små och stora grävmaskiner och kan hjälpa dig med alla typer och storlekar på grävjobb, från diken och gräsmattor till större grävarbeten för grundläggning till hus.

Givetvis jobbar vi även med dränering, där grävandet är det stora tunga arbetet som måste utföras med precision och noggrannhet precis intill huset.

Tomtplanering

Har du en tomt som du inte vet hur du ska disponera? Då kan du få hjälp av oss med tomtplanering.

När det gäller den egna tomten är det lätt att låsa fast sig och bli blind för möjligheterna. Då är det bra att kunna ta hjälp utifrån av någon med erfarenhet, som vet vad som går och inte går att göra.

När du anlitar oss för tomtplanering besöker vi dig på plats. Du får berätta om dina behov och vad du vill ha ut av din tomt. Utifrån detta tar vi fram olika förslag på hur din framtida tomt skulle kunna se ut. När vi kommit fram till ett förslag du gillar kan vi sätta igång med arbetet direkt.

pool

Pool

Det är skönt med en pool att svalka sig i under sommarens varma dagar och med en uppvärmd pool kan du faktiskt bada året runt.

Att bygga pool är inte alls så dyrt och krångligt som många tror. Tvärtom är det oftast ett ganska enkelt projekt som är snabbt genomfört, särskilt om du tar in professionell hjälp, som sköter alla markarbeten, som grävning och gjutning.

Nästan alla trädgårdar har plats för en pool. Ju mer plats du har desto större pool kan du bygga, men även en liten pool kan vara till stor glädje, särskilt för barnen.

trädgård jpeg

Trädgårdplanering

Det är många som drömmer om en stor, prunkande trädgård, men det blir lätt ett stort projekt som tar tid du inte har. Dessutom kan det vara svårt att föreställa sig hur du ska bygga upp din trädgård för att den ska bli sådär fantastisk.

Då kan det vara bra att ta hjälp av proffs. Kontakta oss på Tommys Mark & Trädgårdsservice, så hjälper vi dig med trädgårdsplanering. Tack vare vår mångåriga erfarenhet kan vi se möjligheter du inte ser och vi hjälper dig gärna med planeringen, men vi slutar inte där utan hjälper dig dessutom att anlägga den.

Vanliga frågor om bygg och anläggning

Kan ni hjälpa att planera tomten?

Bara du kan bestämma hur du vill ha din tomt, men vi hjälper dig gärna med planering och kan ofta komma med bra förslag på lösningar. Första steget är att du bestämmer dig för vad du vill ha ut av din tomt. Därefter kan vi ge dig flera förslag.

Vad kostar markarbete och anläggning?

Vad mark- och anläggningsarbeten kostar beror på vad du vill ha gjort och går inte att svara på generellt. Vi vågar däremot lova att det går fortare om du låter oss göra det med maskiner än om du ska göra arbetet själv, för hand.

Vi ger dig ett snyggt slutresultat på kort tid och du kan ägna dig åt roligare saker.

Kan ni gräva ned kabel?

Vi hjälper dig med grävarbete för kabel. För vissa kabeldragningsarbeten krävs behöriga elektriker. Då hjälper vi dig med att förbereda genom att gräva ned rör för kabeldragning.

Behöver du dra kabel under en färdig trädgård finns speciella metoder som ger minimala ingrepp i marken.

Så går det till

Offert

Vi besöker dig när du har tid och går tillsammans igenom vad du vill ska göras. Vi berättar hur vi kan göra jobbet och ställer rätt frågor så att vi säkert förstår vad du tänkt dig.

Arbetet utförs

Vi sköter hela arbetet från början till slut. Vi köper in allt som behövs och tar dit nödvändiga maskiner och verktyg i tid. Därefter kommer vår personal och arbetar tills jobbet är helt klart.

Kontrollbesiktning

Vi avslutar alltid alla uppdrag med en gemensam kontrollbesiktning för att förklara vad vi gjort och hur och för att kontrollera att arbetet blivit som du tänkt dig.

Fixa din drömträdgård

Har du idéer och drömmar om din trädgård som du aldrig hinner sätta i verket. Sluta dröm och ta tag i saken redan idag. Genom att låta oss göra grovjobbet kan du gå från dröm till verklighet på bara ett par veckor.

Sedan kan du välja om vill ägna dig åt trädgårdsskötsel, för att det är så rofyllt, eller om du hellre bara njuter av din trädgård.

Boka trädgårdsplanering

Vi åker ut till dig

och tittar på jobbet
Kontakta oss

Lång erfarenet

Vi har lång erfarenhet och stor kunskap och kan lösa det mesta snabbt och lätt.

Allt i ett

Hos oss hittar du en komplett leverantör med allt i ett inom anläggning, trädgårdsskötsel och snickeri.

Noggranna

När du väljer Tommys Mark & Trädgårdsservice kan du räkna med ett väl utfört arbete och ett slutresultat som stämmer med dina förväntningar.

Passar tider, försäkrade och lång erfarenhet av bygg och anläggning

Projekt inom bygg och anläggning är ofta komplicerade, med många parter inblandade som måste göra sina delar i tid. Därför månar vi extra just om tiden och ser alltid till att börja och slutföra vårt arbete på de tider och dagar som avtalats.

Tack vare vår långa erfarenhet kan vi tidigt se hur ett projekt artar sig och om det uppstår problem med något ger vi dig information direkt, så att du kan anpassa planeringen.

Givetvis är vår personal och vårt företag försäkrade när vi jobbar hos dig. I de allra flesta fall går allting bra, men om olyckan är framme finns alltid försäkringar som träder in, så att du slipper drabbas.