Ombyggnation Stockholm
Vi har lång erfarenhet av ombyggnationer
08 - 646 02 16

Prisvärt

Fasta priser

Alltid i tid

Stockholm med omnejd

Ombyggnation stockholm

Funderar du på ombyggnation i Stockholm? Förutsättningarna varierar beroende på vad du tänkt bygga om och var.

När det gäller enklare ombyggnation inomhus är det i allmänhet bara att sätta igång. Vid större projekt, eller om du ska bygga om på utsidan kan det däremot krävas bygganmälan eller bygglov.

Om du är händig och har rätt utrustning kan du sköta din ombyggnation själv, men det är ofta bra att ta in hjälp med tyngre delar.

 

  Behöver ni hjälp med ombyggnad?

  Behöver du hjälp med ombyggnad av ditt hus eller din sommarstuga? Låt oss på Tommys Mark & Trädgårdsservice hjälpa dig! Våra duktiga snickare och anläggningsarbetare hjälper dig snabbt både med byggande och eventuella markarbeten.

  Bygga till utomhus

  När det handlar om ombyggnation utomhus är det oftast fråga om förändringar av husets utseende och då krävs ofta bygglov, även om det för vissa ärenden räcker med en enklare bygganmälan.

  Oavsett vad du ska göra behöver ordna korrekta ritningar och förstås även se till att konstruktionen blir rätt utförd.

  Inomhus

  Att bygga eller riva en mellanväg inomhus är typiska exempel på ombyggnation som många kan göra på egen hand, men det är viktigt att se till att inga bärande delar av huset påverkas.

  Andra vanliga ombyggnationer inomhus är renovering av kök och badrum. Eftersom vatten och el ofta är inblandat kräver det mer kunskap och ibland måste specialister anlitas.

  vind

  Övervåning

  Om du har en oinredd vind kan du enkelt göra ditt hus mycket större genom att bygga om det till en övervåning. Det går att göra när som helst, men det kan vara bra att passa på när taket läggs om, eftersom vissa moment blir enklare då.

  Lång erfarenet

  Vi har lång erfarenhet och stor kunskap och kan lösa det mesta snabbt och lätt.

  Allt i ett

  Hos oss hittar du en komplett leverantör med allt i ett inom anläggning, trädgårdsskötsel och snickeri.

  Noggranna

  När du väljer Tommys Mark & Trädgårdsservice kan du räkna med ett väl utfört arbete och ett slutresultat som stämmer med dina förväntningar.

  Vanliga frågor om ombyggnation

  Vad kostar ombyggnation?

  Kostnad för ombyggnation varierar med vad som ska göras och det går inte säga generellt vad priset blir.

  Behöver man bygglov till ombyggnation?

  Bygglov krävs för vissa typer av ombyggnation, framför allt om du förändrar husets utseende. Kontrollera med din kommun vilka regler som gäller där du bor.

  Kan jag bygga om huset på egen hand?

  Alla kan inte göra allt. Ta dig inte vatten över huvudet utan prova gärna att göra någon enklare ombyggnation på egen hand, så märker du om det är något för dig. Går det bra kan du ge dig på större och svårare projekt.

  Så går det till

  Offert

  Vi besöker dig när du har tid och går tillsammans igenom vad du vill ska göras. Vi berättar hur vi kan göra jobbet och ställer rätt frågor så att vi säkert förstår vad du tänkt dig.

  Arbetet utförs

  Vi sköter hela arbetet från början till slut. Vi köper in allt som behövs och tar dit nödvändiga maskiner och verktyg i tid. Därefter kommer vår personal och arbetar tills jobbet är helt klart.

  Kontrollbesiktning

  Vi avslutar alltid alla uppdrag med en gemensam kontrollbesiktning för att förklara vad vi gjort och hur och för att kontrollera att arbetet blivit som du tänkt dig.

  Passar tider, försäkrade och med lång erfarenhet av ombyggnation

  Om du anlitar oss för ombyggnation i eller på ditt hus lovar vi dig tre saker:

  1. Vi passar tider – Vi börjar på avtalad dag och tidpunkt och vi gör klart arbetet i tid.
  2. Kunskap och erfarenhet – Vi har hållit på i över 25 år och är noga med att sätta rätt person på rätt arbete.
  3. Fullt försäkrade mot fummel och olyckor – Det är inte vanligt, men om någonting händer kan du känna dig helt trygg.