Trädgårdsanläggning Stockholm
Med lång erfarenhet utför vi professionella arbeten inom trädgårdsanläggning
08 - 646 02 16

Prisvärt

Fasta priser

Alltid i tid

Stockholm med omnejd

Trädgårdsanläggning stockholm

Att skapa en trädgård från grunden är ett stort arbete. Om du behöver hjälp med trädgårdsanläggning i Stockholm kan du anlita oss för hela eller delar av arbetet.

Vi kan hjälpa dig med planering och planering, men också med allt runtomkring när det gäller markarbeten som grävning, dränering, stensättning och snickeriarbeten.

Låt inte en stökig eller ofärdig trädgård förfula huset! Hos Tommys Mark & Trädgårdsservice hittar du ett fullservice företag med proffs på trädgårdsanläggning i Stockholm. Vi hjälper dig att ta första steget från obearbetad mark till en lummig och grönskande trädgård, helt enligt dina önskemål.

  Sluta dröm och skaffa din drömträdgård

  Många drömmer om en lummig och underbar trädgård, men ofta kan det vara svårt att veta var man ska börja och att ta sig från drömstadiet till att sätta spaden i jorden.

  Första steget är att utgå från vad du har och göra en inventering av din tomt. Tänk igenom vad du vill ha i din trädgård. Dela gärna upp den i rum för olika syften, till exempel avkoppling, umgänge, och lek och spel, så blir det lättare att göra en disposition.

  När du väl har lite mer konkreta idéer och kanske en ritning är det lättare att komma igång och faktiskt göra något. Känner du dig osäker på något steg eller upptäcker att arbetet är överväldigande går det alldeles utmärkt att ta hjälp för att göra hela eller delar av arbetet.

   

  trädgårdsplanering

  Tomtplanering

  Det är lätt att tomten bara blir en stor gräsmatta, omgiven av staket eller häckar, men med lite eftertanke går det att göra väldigt mycket mer även av en relativt liten trädgård.

  När vi hjälper till med tomtplanering börjar vi med att inventera vad du har och vad du skulle vilja ha ut av din trädgård. Utifrån dina önskemål tar vi fram förslag på hur du får ut det mesta av trädgården, så att du kan använda den som du tänkt dig.

  Behöver du sedan hjälp att göra jobbet står vi gärna till tjänst med tomtanläggning i Stockholm.

  grävjobb

  Mark och anläggning

  Mark och anläggning är grunden när vi jobbar med trädgårdsanläggning i Stockholm och faktiskt grunden för hela vår verksamhet.

  Frågar du oss är markberedning själva grunden för en lyckad trädgårdsanläggning i Stockholm och för allt annat byggande. Vi tar hand om grävning, dränering, jordbearbetning och andra åtgärder som krävs för ett lyckat resultat. Det som kommer ovanpå kan du göra på egen hand, eller så löser vi det också.

  stenläggning

  Stenläggning

  En stenläggning är ett snyggt och hållbart inslag som vi gärna har med när vi jobbar med trädgårdsanläggning i Stockholm, men för att en stensättning ska bli sådär vacker och hålla sig i gott skick i många år krävs ett noggrant förarbete för att se till att marken är tillräckligt stabil och dränerad.

  När du tar hjälp av våra duktiga stensättare får du ett bra underarbete och en snygg stensättning som är anpassad till det den ska användas till, oavsett om det är en uteplats eller garageuppfart.

  markarbete

  Gräsmatta

  Det är bara att så och vattna, så växer gräset, men innan dess är det viktigt att se till att marken är rätt förberedd, med lagom fukt, rätt jordmån och att den är slät och har rätt höjd.

  Med rätt underlag och förberedelser i form fyllning, gödsling och kanske dränering ökar chansen att du får den perfekta golfbanan till gräsmatta, som kommer att göra vilken granne som helst avundsjuk.

  Uteplatser

  Uteplatsen är en plats för avkoppling och umgänge, men för att den ska fungera bra krävs rätt markbeläggning och kanske även ett skärmtak, parasoller eller kanske en pergola.

  Vi kan hjälpa dig med uteplatsen och bygga trall, sätta sten eller så gräs, efter dina önskemål. Våra snickare ser till att du får rätt skydd mot väder och vind i form av tak, pergola eller andra smarta lösningar, enligt dina önskemål.

  blommor mindre

  Plantering

  Att plantera är lätt, men att plantera rätt kräver lite mer än att du bara trycker ned frön och gräver ned växter.

  En del människor älskar att plantera och med rätt underlag, rätt jordmån, rätt gödsel och lite noggrannhet kan vem som helst få till ett perfekt resultat. Men inte alla av oss är födda med gröna fingrar och för dig som hellre går och njuter av trädgården och kanske ansar buskarna lite går det alldeles utmärkt att ta hjälp med planteringen.

  Lång erfarenet

  Vi har lång erfarenhet och stor kunskap och kan lösa det mesta snabbt och lätt.

  Allt i ett

  Hos oss hittar du en komplett leverantör med allt i ett inom anläggning, trädgårdsskötsel och snickeri.

  Noggranna

  När du väljer Tommys Mark & Trädgårdsservice kan du räkna med ett väl utfört arbete och ett slutresultat som stämmer med dina förväntningar.

  Vanliga frågor om trädgårdsanläggning

  Vad kostar trädgårdsanläggning?

  Du kan själv styra över kostnaden för trädgårdsanläggning genom att välja vad du gör själv och vad du tar hjälp till. Många vill ha hjälp med planering och med tyngre arbeten som dränering, bygge av murar och större grävarbeten, men sköter gärna plantering själva.

  Hur lång tid tar det att anlägga en trädgård?

  Har du en normal villaträdgård behöver inte trädgårdsanläggning i Stockholm ta mer än ett par veckor. Sedan tar det förstås tid för trädgården att växa till sig, men redan efter ett par år kan den börja kännas sådär lummig och grön som du alltid drömt om.

  Kan jag använda RUT-avdraget?

  Ja, du kan använda RUT-avdraget för trädgårdsarbeten. Anlitar du oss för trädgårdsanläggning i Stockholm kan RUT-avdraget användas åtminstone för delar av arbetet, vilket innebär att arbetskostnaden halveras.

  Så går det till

  Offert

  Vi besöker dig när du har tid och går tillsammans igenom vad du vill ska göras. Vi berättar hur vi kan göra jobbet och ställer rätt frågor så att vi säkert förstår vad du tänkt dig.

  Arbetet utförs

  Vi sköter hela arbetet från början till slut. Vi köper in allt som behövs och tar dit nödvändiga maskiner och verktyg i tid. Därefter kommer vår personal och arbetar tills jobbet är helt klart.

  Kontrollbesiktning

  Vi avslutar alltid alla uppdrag med en gemensam kontrollbesiktning för att förklara vad vi gjort och hur och för att kontrollera att arbetet blivit som du tänkt dig.

  Gröna fingrar på beställning

  Vi kan allt om trädgårdsanläggning i Stockholm, men även om du redan har en trädgård hjälper vi dig gärna med skötsel och rådgivning.

  Hör av dig, så hjälper vi dig. Vi är dina gröna fingrar på beställning, när dina egna inte räcker till.

  .

  Boka trädgårdsanläggning

  Vi åker ut till dig

  och tittar på jobbet
  Kontakta oss

  Passar tider, försäkrade och med lång erfarenhet av trädgårdsanläggning

  Din trädgård är tomtens lunga och oas och för att du ska kunna njuta av den måste allting stämma.

  Vi har lång erfarenhet av trädgårdsanläggning i Stockholm och vet hur viktigt resultatet är för ditt välbefinnande och vi anstränger oss till det yttersta för att du ska få ett perfekt resultat, som du är nöjd med och att det ska levereras i tid.

  När vi har kommit överens om tid och datum för arbetet dyker vi verkligen upp som avtalat och vi gör vårt jobb till det är klart, enligt offert och tidplan

  Vår personal, våra maskiner och vårt företag är alltid försäkrade när vi arbetar med din trädgård, så du kan känna dig helt trygg med att inte drabbas om olyckan är framme.