Trädfällning Stockholm
Vi har lång erfarenhet av trädfällning
08 - 646 02 16

Prisvärt

Fasta priser

Alltid i tid

Stockholm med omnejd

Trädfällning stockholm

Vi kan hjälpa dig med trädfällning i Stockholm. Vi har både personalen, kunskapen och utrustningen som krävs och kan ofta rycka ut på kort varsel.

Att fälla träd kan vara svårt, tungt och farligt, så chansa inte utan anlita någon som vet hur arbetet ska göras och som dessutom tar hand om resterna.

  Säker trädfällning

  Vi sätter alltid säkerheten högt när vi arbetar med trädfällning hos dig. Genom att planera arbetet rätt och genomföra det på ett kontrollerat sätt kan vi ta bort alla träd, oavsett placering, på ett säkert sätt, utan att vare sig människor, byggnader eller andra växter kommer till skada.

  stubbe jpg
  trädtopp jpe

  Trädfällning

  Ta hjälp av oss för trädfällning, så får du arbetet gjort, snabbt och säkert. Att fälla stora träd kräver rätt utrustning och kunskap för att göras utan risk för skador.

  Vi fäller träd åt dig, men vi tar också hand om stammarna och alla grenar, så att du slipper ha dem liggande på tomten.

  trädfällning2

  Stubbfräsning

  Alla som någonsin försökt bli av med en envis stubbe på tomten vet vilket tungt evighetsgöra det kan vara.

  Hoppa över timmar av frustration och anlita oss för stubbfräsning istället. Med en stubbfräs tar det bara några minuter att bli av med en stor stubbe och om du vill lägger vi dit jord och sår gräs eller planterar blommor åt dig när arbetet är klart.

  Lång erfarenet

  Vi har lång erfarenhet och stor kunskap och kan lösa det mesta snabbt och lätt.

  Allt i ett

  Hos oss hittar du en komplett leverantör med allt i ett inom anläggning, trädgårdsskötsel och snickeri.

  Noggranna

  När du väljer Tommys Mark & Trädgårdsservice kan du räkna med ett väl utfört arbete och ett slutresultat som stämmer med dina förväntningar.

  Vanliga frågor om trädfällning

  Pris för trädfällning?

  Priset för trädfällning varierar med trädens höjd, men beror också på var de står. Träd som står nära byggnader eller annat som inte får påverkas är krångligare att fälla och tenderar därför att bli dyrare.

  Be oss om offert så får du exakt pris för trädfällning.

  Rot eller rut vid trädfällning?

  När du anlitar någon för hjälp med trädfällning gäller RUT-avdraget. Det innebär att halva arbetskostnaden dras från skatten. Beloppet dras av direkt på fakturan och du behöver inte ligga ute med pengarna eller anmäla något till Skatteverket.

  Vad är en arborist?

  En arborist är en specialist på trädvård. Arborister arbetar mest med beskärning och trädfällning, men kan även ge råd om plantering och allmän trädvård.

  Tar ni hand om sly?

  Vi tar hand om alla typer av trädgårdsskötsel, inklusive röjning av sly.

  Så går det till

  Offert

  Vi besöker dig när du har tid och går tillsammans igenom vad du vill ska göras. Vi berättar hur vi kan göra jobbet och ställer rätt frågor så att vi säkert förstår vad du tänkt dig.

  Arbetet utförs

  Vi sköter hela arbetet från början till slut. Vi köper in allt som behövs och tar dit nödvändiga maskiner och verktyg i tid. Därefter kommer vår personal och arbetar tills jobbet är helt klart.

  Kontrollbesiktning

  Vi avslutar alltid alla uppdrag med en gemensam kontrollbesiktning för att förklara vad vi gjort och hur och för att kontrollera att arbetet blivit som du tänkt dig.

  Passar tider, försäkrade och med lång erfarenhet av trädfällning

  När du anlitar Tommys Mark & Trädgårdsservice för trädfällning får du tillgång till hera vår kompetens och erfarenhet. Vi har arbetat i över 25 år med trädfällning och annan trädgårdsskötsel och har all nödvändig kunskap och utrustning i ett och samma företag.

  Vi börjar alltid arbetet på avtalad tid och dag och sätter alltid säkerheten i centrum. Vi och vår personal är fullt försäkrade och du kan känna dig helt trygg när vi arbetar hos dig.