Bygga veranda Stockholm
Vi har lång erfarenhet av att bygga verandor
08 - 646 02 16

Prisvärt

Fasta priser

Alltid i tid

Stockholm med omnejd

Bygga veranda stockholm

En veranda är ett trevligt tillskott till huset som ger dig mer yta. Att bygga veranda är ett mindre projekt som du ofta kan göra själv och ibland utan bygglov.

Om marken är stabil och du bygger en lätt veranda klarar du dig ibland utan grävning, men det kan vara bra att gräva ned justerbara plintar att ställa verandan på, så blir det lättare att få den i våg.

Om du inte vill eller kan bygga själv kan du ta in professionell hjälp. Vi på Tommys Mark & Trädgårdsservice hjälper dig gärna med att bygga veranda i Stockholm.

Vi har all nödvändig kompetens, både för markberedning och för snickeri och kan ofta bygga en veranda enligt dina önskemål på bara ett par dagar.

  En förlängning av köket

  Genom att bygga veranda utanför gör du köket större. Har du redan en separat dörr till köket är det bara att sätta igång. Annars är det ett enkelt att få bygglov och sätta in en altandörr, så får du genast mer yta när vädret tillåter.

  uterum jpg

  Inglasad Veranda

  Att bygga en inglasad veranda eller att glasa in en befintlig är ett bra sätt att skapa ett rum som kan vara både ute och inne, beroende på vädret.

  Med en flexibel inglasning kan du öppna precis så mycket som passar för stunden och sitta ute, samtidigt som du har välkommet skydd mot väder och vind.

  veranda amerikansk

  Amerikansk veranda

  En amerikansk veranda är en större veranda som går längs hela husets sida. Du kan välja att bygga den längs husets framsida, som i den amerikanska södern, eller längs någon annan fasad, om det passar bättre.

  Tak är en självklarhet över en amerikansk veranda, men du kan själv välja om du vill ha fönster, eller om du nöjer dig med ett räcke eller staket.

  Lång erfarenet

  Vi har lång erfarenhet och stor kunskap och kan lösa det mesta snabbt och lätt.

  Allt i ett

  Hos oss hittar du en komplett leverantör med allt i ett inom anläggning, trädgårdsskötsel och snickeri.

  Noggranna

  När du väljer Tommys Mark & Trädgårdsservice kan du räkna med ett väl utfört arbete och ett slutresultat som stämmer med dina förväntningar.

  Vanliga frågor om att bygga veranda

  Vad kostar det att bygga en veranda?

  Kostnaden för att bygga veranda varierar beroende på storleken och hur marken ser ut under. Även höjden kan påverka.

  Vad är skillnaden mellan altan och veranda?

  Skillnaden mellan altan och veranda är något flytande, men i allmänhet har en veranda tak och väggar, medan en altan bara är ett trädäck med staket.

  Många verandor börjar sina liv som altaner och kompletteras sedan med skärmtak och kanske även inglasning.

  Behöver man ansöka om bygglov?

  Bygger du veranda med väggar och tak behöver du oftast ansöka om bygglov, men de exakta reglerna varierar mellan olika kommuner.

  Bäst är att kontakta kommunens byggnadskontor och berätta vad du vill bygga, så får du exakt besked.

  Så går det till

  Offert

  Vi besöker dig när du har tid och går tillsammans igenom vad du vill ska göras. Vi berättar hur vi kan göra jobbet och ställer rätt frågor så att vi säkert förstår vad du tänkt dig.

  Arbetet utförs

  Vi sköter hela arbetet från början till slut. Vi köper in allt som behövs och tar dit nödvändiga maskiner och verktyg i tid. Därefter kommer vår personal och arbetar tills jobbet är helt klart.

  Kontrollbesiktning

  Vi avslutar alltid alla uppdrag med en gemensam kontrollbesiktning för att förklara vad vi gjort och hur och för att kontrollera att arbetet blivit som du tänkt dig.

  Njut av trädgården året runt

  Vintern är mörk och regnig nog utan att du sitter inne hela tiden. Med en veranda kommer du närmare din trädgård och kan njuta av grönska och frisk luft även när vädret är lite sämre.

  Med inglasning eller infravärme kan du ha det varmt och skönt på verandan även vintertid och du kan dessutom använda den till vinterförvaring av känsliga växter.

   

  Bygg din veranda

  Vi åker ut till dig

  och tittar på jobbet
  Kontakta oss

  Passar tider, försäkrade och med lång erfarenhet av att bygga veranda

  Anlita oss för att bygga veranda, så får du en pålitlig leverantör, som dyker upp och börjar arbeta på avtalad dag och som gör klart arbetet i tid.

   

  Vi har lång erfarenhet av att bygga veranda i Stockholm. I 25 år har vi kunnat hålla på, tack vare nöjda kunder.

  Vi är alltid fullt försäkrade när vi arbetar hos dig och du kan känna dig helt trygg med att få ett perfekt utfört jobb, utan incidenter.