Renovering av bryggor
Vi har lång erfarenhet av bygga bryggor
08 - 646 02 16

Prisvärt

Fasta priser

Alltid i tid

Stockholm med omnejd

Renoveringar och reparationer i Stockholm

Vi hjälper dig med renovering och reparation av befintliga bryggor. Att bygga brygga kan vara svårt och krångligt eftersom arbeten behöver göras i och kanske under vattnet. Dessutom är delarna tunga och kan vara svåra att få på plats. Därför är detta ett jobb där man ska ta hjälp av professionella hantverkare för att det ska bli en säker och stadig brygga som resultat. 

  Byggentreprenad i Stockholm

  Anlita oss på Tommys Mark & Trädgårdsservice för byggentreprenad i Stockholm. Vi åtar oss alla typer av markarbeten och hjälper dig även med olika byggprojekt, inklusive bryggor.

  Vi är en fullserviceleverantör och kan sköta hela processen åt dig, från idé till färdigt bygge.

  grävmaskin

  Stenkista

  En stenkista är en mycket stabil brygga, oftast byggd i form av en träkonstruktion som förankras i botten och fylls med sprängsten. På stenkistan vilar sedan bryggan, som byggs på traditionellt sätt.

  Fördelarna med stenkista är att bryggan står stabilt och att den kan byggas även på bergig botten, där det inte går att påla.

  Pålad brygga

  Enklaste bryggtypen är utan tvekan en pålad brygga. Som namnet antyder bärs den upp av pålar som slås ned i botten och därför måste botten vara porös.

  Består botten av berg kan stenkista vara ett bättre alternativ.

   

  Lång erfarenet

  Vi har lång erfarenhet och stor kunskap och kan lösa det mesta snabbt och lätt.

  Allt i ett

  Hos oss hittar du en komplett leverantör med allt i ett inom anläggning, trädgårdsskötsel och snickeri.

  Noggranna

  När du väljer Tommys Mark & Trädgårdsservice kan du räkna med ett väl utfört arbete och ett slutresultat som stämmer med dina förväntningar.

  Vanliga frågor om att bygga brygga

  Vad kostar nybygge av brygga?

  Kostnaden för nybygge av brygga beror på vilken typ av brygga som ska byggas, storleken och hur marken är beskaffad.

  Behöver man bygglov för brygga?

  Inget bygglov krävs för en enskild brygga som används av enstaka båtar. Gränsen är något flytande men för bryggor med mer än 10 båtplatser krävs definitivt bygglov.

  Fråga din kommun om vad som gäller där du bor.

  Hur underhåller jag min brygga?

  En brygga kräver normalt inget underhåll, men du kan välja att olja den en gång per år, så undviker du sprickor och den håller sig snyggare.

  Så går det till

  Offert

  Vi besöker dig när du har tid och går tillsammans igenom vad du vill ska göras. Vi berättar hur vi kan göra jobbet och ställer rätt frågor så att vi säkert förstår vad du tänkt dig.

  Arbetet utförs

  Vi sköter hela arbetet från början till slut. Vi köper in allt som behövs och tar dit nödvändiga maskiner och verktyg i tid. Därefter kommer vår personal och arbetar tills jobbet är helt klart.

  Kontrollbesiktning

  Vi avslutar alltid alla uppdrag med en gemensam kontrollbesiktning för att förklara vad vi gjort och hur och för att kontrollera att arbetet blivit som du tänkt dig.

  Passar tider, försäkrade och med lång erfarenhet av att bygga bryggor

  En brygga måste vara rätt byggd för att stå sig och vara säker, året runt, i alla väder. Vi har lång erfarenhet av att bygga bryggor och är alltid fullt försäkrade när vi bygger brygga hos dig, så att du slipper drabbas ekonomiskt om något blir fel eller om olyckan är framme.

  När du väljer att anlita oss går vi alltid igenom arbetet i förväg och kommer överens om en tidsplan som ska gälla. Vi börjar alltid arbetet som avtalat och ser till att bli klara i tid. Händer något som påverkar planerna meddelar vi dig direkt.

  När du anlitar oss till att bygga eller renovera din brygga kan du känna dig trygg med att du får ett bra resultat som levereras i tid.