Trädgårdstjänster
trädgårdsskötsel, trädfällning, anlägga gräsmatta, trädgårdsanläggning
08 - 646 02 16

Fasta priser

Prisvärt

Alltid i tid

Stockholm med omnejd

Trädgårdstjänster

Många tycker att det är en lyx med en uppvuxen och välskött trädgård. Tyvärr blir det ofta mycket arbete och mindre nöje, eftersom den där uppvuxna trädgården måste skötas för att hålla sig vacker.

Vi kan hjälpa dig med att sköta trädgården, så att du får tid över till annat. Vi klipper gräset, ansar buskar, beskär träd och sköter allt annat du vill ha hjälp med när det gäller grönska.

Trädgårdsskötsel

Trädgårdsskötsel

Vi tar hand om din trädgård
Läs mer

Trädfällning

Trädfällning

Vi fäller träd säkert och tryggt
Läs Mer

Anlägga gräsmatta

Anlägga gräsmatta

Vi anlägger din gräsmatta
Läs mer

Trädgårdsanläggning

Trädgårdsanläggning

Vi anlägger din trädgård
Läs mer

Så här går det till när du anlitar oss

Offert

Vi besöker dig när du har tid och går tillsammans igenom vad du vill ska göras. Vi berättar hur vi kan göra jobbet och ställer rätt frågor så att vi säkert förstår vad du tänkt dig.

Arbetet utförs

Vi sköter hela arbetet från början till slut. Vi köper in allt som behövs och tar dit nödvändiga maskiner och verktyg i tid. Därefter kommer vår personal och arbetar tills jobbet är helt klart.

Kontrollbesiktning

Vi avslutar alltid alla uppdrag med en gemensam kontrollbesiktning för att förklara vad vi gjort och hur och för att kontrollera att arbetet blivit som du tänkt dig.

Kontakta OSS

Behöver du hjälp med mark- och anläggningsarbeten, trädgårdsskötsel eller snickeri? Då kan du kontakta oss på Tommys Mark & Trädgårdsservice.

Ring oss direkt, eller fyll i dina uppgifter här så hör vi av oss till dig för att boka ett första möte, där vi gemensamt går igenom vad du vill ha gjort och vilka förväntningar du har på resultatet.

Vi ger dig en offert på arbetet som du sedan kan ta ställning till i lugn och ro innan du bestämmer dig för hur du vill gå vidare.