Bygga staket Stockholm
Vi har lång erfarenhet av att bygga staket
08 - 646 02 16

Prisvärt

Fasta priser

Alltid i tid

Stockholm med omnejd

Bygga staket stockholm

Det finns många sätt att bygga staket och ditt val av stil beror både på vilken stil du gillar och vilken funktion staketet ska ha. Ett staket som bara är till prydnad kan göras mycket enkelt, medan det krävs kraftigare konstruktion om det ska hindra till exempel barn eller husdjur från att rymma.

Kontakta oss om du vill ha hjälp med att bygga staket i Stockholm. Vi har lång erfarenhet av att bygga staket och göra andra markarbeten och kan hjälpa dig oavsett vilken typ av staket du vill ha.

  Staket med ribbor

  Ett staket med ribbor karaktäriseras av de liggande ribborna som löper mellan staketstolparna. Ribbstaket finns i ett flertal stilar och kan köpas i färdiga sektioner eller byggas på plats.

  Staket med spjälor

  Ett spjälstaket består av stående spjälor som fästs på eller mellan två eller träribbor. Spjälstaket är bra om du vill hindra barn och husdjur från att klättra över dem. Du kan dessutom göra ribborna spetsiga upptill för att göra det svårare att ta sig över.

  Lång erfarenet

  Vi har lång erfarenhet och stor kunskap och kan lösa det mesta snabbt och lätt.

  Allt i ett

  Hos oss hittar du en komplett leverantör med allt i ett inom anläggning, trädgårdsskötsel och snickeri.

  Noggranna

  När du väljer Tommys Mark & Trädgårdsservice kan du räkna med ett väl utfört arbete och ett slutresultat som stämmer med dina förväntningar.

  Vanliga frågor om att bygga staket

  Vad kostar det att bygga staket?

  Priset för staketbygge varierar med tidsåtgången, men också med materialet. De billigaste staketen är de du kan köpa i färdiga sektioner på byggmarknaden, men de är ofta inte så stabila. För att få ett riktigt stadigt staket för du satsa på ett platsbyggt staket i trä, eller ett staket i metallnät som monteras på stålstolpar.

  Behöver man bygglov till staket?

  Staket kräver i allmänhet inte bygglov, om det går att se igenom den i tillräckligt hög grad, men de exakta reglerna variera. Kontrollera med din kommun vad som gäller där du bor.

  Kan jag komplettera med insynsskydd?

  Ett staket måste vara genomsynligt för att inte kräva bygglov. Däremot går det utmärkt att komplettera med klängväxter som gör ditt staket helt tätt. Växter kräver inte bygglov.

  Så går det till

  Offert

  Vi besöker dig när du har tid och går tillsammans igenom vad du vill ska göras. Vi berättar hur vi kan göra jobbet och ställer rätt frågor så att vi säkert förstår vad du tänkt dig.

  Arbetet utförs

  Vi sköter hela arbetet från början till slut. Vi köper in allt som behövs och tar dit nödvändiga maskiner och verktyg i tid. Därefter kommer vår personal och arbetar tills jobbet är helt klart.

  Kontrollbesiktning

  Vi avslutar alltid alla uppdrag med en gemensam kontrollbesiktning för att förklara vad vi gjort och hur och för att kontrollera att arbetet blivit som du tänkt dig.

  Passar tider, försäkrade och med lång erfarenhet av att bygga staket

  Oavsett om du vill ha ett platsbyggt och sirligt utfört trästaket eller ett enkelt nätstaket runt tomten för att hålla hundarna inne kan vi hjälpa dig.

  När du anlitar oss för att bygga staket får du flera fördelar:

  1. Håller tider – Vi håller oss alltid till avtalade datum och tider, när det gäller arbetets påbörjande och avslutande. Händer något som påverkar arbetet hör vi av oss till dig direkt.
  2. Försäkrade – Det är viktigt att du känner dig trygg och säker när vi arbetar hos dig. Därför är vi och vår personal alltid fullt försäkrade, så att du slipper otrevliga överraskningar.
  3. Lång erfarenhet – Vi har arbetat i över 25 år med att bygga staket och göra markarbeten. Det borgar för kvalitet.