Anläggningstjänster
Dränering, stenläggning, mögelsanering, fuktsanering, mark & anläggning
08 - 646 02 16

Fasta priser

Prisvärt

Alltid i tid

Stockholm med omnejd

Anläggningstjänster

Stenläggning på uteplatsen, dränering av husgrund, källare eller gräsmatta, eller större grävarbeten på tomten? Av oss får du hjälp med alla typer och storlekar på projekt och anläggningsarbeten.

Vi har tillgång till allt som behövs, både i form av maskiner och utrustning, och kunnig och erfaren personal som vet vad som krävs för att få till ett bra slutresultat och en helt nöjd kund.

Dränering

Dränering

Vi dränerar åt dig
Läs mer

Stenläggning

Stenläggning

Vi lägger din sten
Läs Mer

Bygg & anläggning

Mark & anläggning

Låt oss gräva åt dig
Läs mer

Så här går det till när du anlitar oss

Offert

Vi besöker dig när du har tid och går tillsammans igenom vad du vill ska göras. Vi berättar hur vi kan göra jobbet och ställer rätt frågor så att vi säkert förstår vad du tänkt dig.

Arbetet utförs

Vi sköter hela arbetet från början till slut. Vi köper in allt som behövs och tar dit nödvändiga maskiner och verktyg i tid. Därefter kommer vår personal och arbetar tills jobbet är helt klart.

Kontrollbesiktning

Vi avslutar alltid alla uppdrag med en gemensam kontrollbesiktning för att förklara vad vi gjort och hur och för att kontrollera att arbetet blivit som du tänkt dig.

Kontakta OSS

Behöver du hjälp med mark- och anläggningsarbeten, trädgårdsskötsel eller snickeri? Då kan du kontakta oss på Tommys Mark & Trädgårdsservice.

Ring oss direkt, eller fyll i dina uppgifter här så hör vi av oss till dig för att boka ett första möte, där vi gemensamt går igenom vad du vill ha gjort och vilka förväntningar du har på resultatet.

Vi ger dig en offert på arbetet som du sedan kan ta ställning till i lugn och ro innan du bestämmer dig för hur du vill gå vidare.